13è Congrés del Partit Popular de Catalunya

Ir abajo

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Empty 13è Congrés del Partit Popular de Catalunya

Missatge por Eduard Sala el Dc Jun 03, 2009 3:16 pm

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Cartellcongrspp

Benvinguts al 13è congrés del Partit Popular de Catalunya
Bienvenidos al 13º congreso del Partido Popular de Cataluña


Llibertat i bon govern | Libertad y buen gobierno
Eduard Sala
Eduard Sala
Partit Popular
Partit Popular

Nombre de missatges : 210
Fecha de inscripción : 31/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Empty Re: 13è Congrés del Partit Popular de Catalunya

Missatge por Maite Nebrera el Dc Jun 03, 2009 4:46 pm

Discurs de Maite Nebrera

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Nebrera


Companys i companyes.

La política catalana emmalalteix de problemes que van més enllà dels disbarats que suposen la anomenada construcció nacional. Aquesta és una visió asimètrica. Pensem que mentre la majoria de partits defensen disbarats de pàtries inventades, estan deixant de costat el creixement econòmic, la integració dels immigrants, la seguretat ciutadana, els serveis públics, la política de l'aigua. Aquests són els problemes reals dels catalans. Aquests són els problemes pels quals va a treballar el Partit Popular.

Quan arribi el moment, el Partit Popular de Catalunya estarà preparat per a prendre les regnes de la Generalitat i la nostra veu s'escoltarà, alta i clara allà on sigui precisa.

No desitgem serfs a Catalunya, volem ciutadans. Ciutadans lliures, compromesos amb el desenvolupament de la seva terra. Ciutadans solidaris, que sàpiguen apreciar el que hi ha dintre i valorar el que hi ha fora de la nostra comunitat.

No busquem una Catalunya desunida ni enfrontada a la resta d'Espanya. Volem mostrar a Catalunya tal com és: oberta, lliure, tolerant i plena d'esperança. Volem aquesta Catalunya en el social. Però no oblidem l'aspecte econòmic: Catalunya està cridada a ser puntera a Europa i Espanya. Catalunya pot posar totes les seves forces socials i econòmiques a treballar pel benestar dels ciutadans, millorar els serveis socials, millorar les infraestructures, augmentar el nivell de vida dels ciutadans. Això és possible donant un gir a la política catalana.

Per a assolir-ho, l'única formació política amb capacitat, talent i ganes és el Partit Popular de Catalunya. Aquest Partit Popular de Catalunya que avui us presentem amb més il·lusió que mai.

Moltes gràcies.
Maite Nebrera
Maite Nebrera
Partit Popular
Partit Popular

Nombre de missatges : 93
Fecha de inscripción : 31/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Empty Re: 13è Congrés del Partit Popular de Catalunya

Missatge por Juan Cavestany el Dc Jun 03, 2009 10:18 pm

INTERVENCIÓN DE JUAN CAVESTANY.


13è Congrés del Partit Popular de Catalunya 2009042859quadras


Bona nit. Catalunya! / ¡Buenas noches, Cataluña!

Hoy es un gran día. Hoy es un día magnífico. ¿Y por qué? Pues en primer lugar, por lo evidente. Porque el Partido Popular de Cataluña elige una nueva dirección, porque es una dirección, fuerte, cohesionada, con un gran proyecto, con buenas ideas y con un gran líder, Eduard Sala, el que tiene, y lo digo ya, madera de "President".

(aplausos)

Pero hoy no es sólo un gran día para el PP catalán. Hoy es un gran día para toda la sociedad catalana, porque hoy saben que existe una fuerza política que defiende lo que más necesita esta región: "Libertad y Buen Gobierno". Libertad para situar al individuo en el eje de la acción política. Para acabar con la imposición fanática y estéril del nacionalismo que quiere que todos los catalanes seamos iguales, pensemos lo mismo y persigamos lo mismo. Frente a eso, frente al adoctrinamiento, frente a un sistema educativo vicioso y frente a las policías políticas de la lengua, hoy existe una fuerza política, el PPC, que no va a permitir atropellos, que considera que la pluralidad en Cataluña es un valor que nos enriquece y que no dejará de lado a la gente frente a los abusos, frente a los dogmáticos y frente a los defensores de la persecución y el castigo.

(aplausos)

Y Buen Gobierno. Buen Gobierno, que es lo que necesita esta tierra para alcanzar la regeneración económica, política y moral que necesita. No podemos permitir que sólo existan dos alternativas: los de las comisiones del 3 % o los de los informes de cientos de miles de euros y los de los amigos con altos cargos. Ya está bien de escudarse en entelequias nacionales para tapar una Administración viciada, sobrecargada e ineficaz. Hoy Cataluña está lista para afrontar una revolución. Una Revolución por la transparencia, por las políticas de empleo, por las políticas sociales y por la gestión austera y eficaz.

¡Podemos hacerlo! ¡Ya es hora de que entre aire fresco en Cataluña! Moltes gràcies!
Juan Cavestany
Juan Cavestany
Partit Popular
Partit Popular

Nombre de missatges : 62
Fecha de inscripción : 31/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Empty Re: 13è Congrés del Partit Popular de Catalunya

Missatge por Carles Prats el Dj Jun 04, 2009 8:20 am

ELECCIÓN DEL PRESIDENTE


Con un único candidato, Eduard Sala i Roca, se celebra la votación para la presidencia del partido. Los resultados son los siguientes:

Eduard Sala: 98,23%
En Blanco:1,77%

Por ello, queda proclamado presidente del Partido Popular de Cataluña el señor Eduard Sala, con el apoyo casi unánime de la Junta Directiva.

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya 2311381756_f72d92f02c
Carles Prats
Carles Prats
Partit Popular
Partit Popular

Nombre de missatges : 124
Fecha de inscripción : 01/06/2009

Tornar a dalt Ir abajo

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Empty Re: 13è Congrés del Partit Popular de Catalunya

Missatge por Carles Prats el Dj Jun 04, 2009 8:23 am

Discurs de Carles Prats


13è Congrés del Partit Popular de Catalunya 98116313qi2

Bona nit, amics i amigues. És un orgull que un gran partit com el nostre celebri aquest Congrés en la meva terra natal, que és una part molt important de Catalunya i a la qual tinc un especial afecte, com bé saben els quals em coneixen.

El Partit Popular té un projecte per a Catalunya, per a aquesta magnifica terra. Nosaltres creiem que les coses es poden fer millor de com les fa l'actual tripartitt. Tan sols fa farta serietat, idees clares i un projecte ferm. I per això, els populars catalans ens presentem com una alternativa al mal fer dels partits majoritari en la nostra comunitat. Nosaltres som una alternativa a un govern oportunista i basat en la utilització mútua per a assolir el poder.

El tripartitt, des de la Generalitat, ha substituït la tradicional austeritat catalana pel balafiament nacionalista. En plena crisi, es mostren més preocupats a gastar els diners en ambaixades catalanes i altres parafernalia nacionalista. I, per si això fora poc, han decidit demanar més i més, més diners, més inversiónes a Madrid. S'han oblidat de la solidaritat que tant predicaven per a canviar-la pel mendicismo més hipòcrita.

I això es pot canviar. Les esquerres han demostrat no saber donar solucions als problemes de la gent. Per això, estem nosaltres aquí, el Partit Popular.

Nosaltres creiem que Catalunya és una part molt important d'Espanya. Som un instrument molt important i imprescindible en el concert econòmic espanyol. Per això, per a ser una comunitat forta i competiva, necessitem ser part d'aquesta gran nació cridada Espanya.

I ara, un aplaudiment per a Eduard Sala, un home sincer i un polític exemplar que va a treballar, com president del PP, per i per als ciutadans catalans.
Carles Prats
Carles Prats
Partit Popular
Partit Popular

Nombre de missatges : 124
Fecha de inscripción : 01/06/2009

Tornar a dalt Ir abajo

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Empty Re: 13è Congrés del Partit Popular de Catalunya

Missatge por Eduard Sala el Dj Jun 04, 2009 2:25 pm

Discurs d'Eduard Sala

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Sualbertofernandez


Benvolguts companys,

Estimats amics, militants i simpatitzants, ciutadans de Catalunya, molt bona nit a tothom. No us podeu arribar a imaginar la sensació de felicitat i agraïment que en aquests moments recorre el meu cos, sens dubte avui és un dels dies més feliços de la meva vida política, i n'estic convençut de que de dies feliços, amb aquesta nova direcció que acabem d'escollir i amb tots vosaltres aquí, en vindran molts més, molts més dies feliços pel Partit Popular i per Catalunya, clar que sí!

El que avui encetem és una etapa, una etapa la qual tindré el privilegi de dirigir, una etapa on n'estic convençut, el PPC obtindrà els millors resultats de la seva història i només ens convertirem en una força decisiva sinó en una força guanyadora i de govern.

Ara vivim moments molt durs degut especialment a la greu crisi econòmica i financera que ens sacseja, però no ens enganyem, la decadència de Catalunya i el desànim entre els catalans fa molts més anys que va començar. El que alguns anomenen "la desafecció política", una desafecció dels catalans cap a Catalunya i cap a tot, una desafecció causada per 23 anys de govern nacionalista de dretes i per 6 anys de govern nacionalista d'esquerres.

A Catalunya es palpa un cert cansament, un cert desencís, unes ganes de canviar, ganes de que retorni la il·lusió, els ciutadans necessiten tornar a confiar en la política i en les possibilitats de la seva comunitat autònoma i del seu país, i ara mateix no poden.
No poden perquè tant els que governen Catalunya com els que governen Espanya no es preocupen, no entenen ni plantegen solucions als problemes reals de la gent i als reptes que el segle XXI ens planteja.

En l'anterior congrés, Daniel Sirera va dir en el seu discurs de despedida que "el PPC ha de preparar-se per guanyar eleccions, no congressos", doncs bé, aquest moment ha arribat.

Sé que alguns dieu que sóc massa optimista i que m'acuseu de fer volar coloms, però és el que crec, crec que en els pròxims mesos el PPC experimentarà un creixement sense precedents i que hem d'estar preparats no només per ser quatre gats sols en el Parlament que fan soroll com se'ns ha volgut fer veure des dels partits contraris, sinó com a força decisiva i com a força de govern.

A tots vosaltres i també a aquells que des de fora el PP ara mateix estiguin mostrant un mig somriure malèvol, que en són molts, pensant que som quatre il·lusos, amb molt de gust els explicaré ara mateix perquè crec això, és a dir, perquè crec que el futur política de Catalunya passa pel Partit Popular.

La raó és molt senzilla, i és que el partit que més s’assembla a la societat catalana és el Partit Popular.

Per què? Doncs perquè nosaltres, igual que la majoria de catalans segons els estudis del CEO, ens sentim tant catalans com espanyols, i ho manifestem sense cap mena de complexes.

Som el partit que més s’assembla a la societat catalana perquè representem els valors d’esforç, el seny, la feina ben feta, lideratge, solidaritat, defensa de la llibertat i de la igualtat i creació d’oportunitats, els valors dels emprenedors, de la Catalunya líder, respectada arreu i locomotora econòmica d’Espanya.
Malauradament, el nacionalisme ha acabat amb aquesta funció de locomotora però no us preocupeu, ho tornarà a ser, volem que Catalunya torni a ser la llum que il·lumini el camí del progrés econòmic i del benestar a Espanya i a Europa.

Som el partit que millor representem les ganes de prosperar, de generar riquesa dels catalans combinada amb la solidaritat, la protecció social i l’ajuda als més febles.

Som el partit que reflexa millor la Catalunya mediterrània, oberta, plural i tolerant, la Catalunya admirada arreu, oberta però amb una forta personalitat pròpia. Representem la Catalunya europea del segle XXI, no la Catalunya tancada en sí mateixa promoguda pels nacionalistes que només es mira el melic. Catalunya ha d’obrir-se, no tancar-se.

Somos el partido que mejor refleja la sociedad catalana porque al igual que ellos somos bilingües y nos dirigimos a la ciudadanía en las dos lenguas, dos lenguas que lejos de constituir motivo de enfrentamiento como quieren algunos nos enriquecen y nos unen, el catalán no es sólo patrimonio de los catalanes, lo es de todos los españoles.

Y siguiendo en esta línea somos el partido que mejor refleja la sociedad catalana porque defendemos la libertad, nos apasiona la libertad.
Estamos hartos y denunciamos el clima de opresión en que vive inmersa Cataluña, hace falta libertad para elegir, que los padres puedan elegir qué educación quieren para sus hijos y en qué lengua quieren educarlos, elegir como llevar uno su negocio, su familia, su vida. Ya está bien de la excesiva regulación a los que nos tienen sometidos, con el Partido Popular llegará la libertad y la libertad con mayúsculas.

Amigos y amigas, podemos seguir más años en esta Cataluña gris que vive del recuerdo y la nostalgia, del ir tirando pero sin entusiasmo, esta Catalunya que no avanza y se estanca. Juan lo explicava muy bien, ya va siendo hora de que después de 23 años de Convergència i Unió y 6 más de tripartito los ciudadanos den un golpe encima de la mesa y entre aire fresco para ventilar tanto nepotismo, intereses, redes clientelares y discursos victimistas y obsoletos que hacen que Cataluña no avance, discursos que sólo sirven para tapar la incompetencia y las pocas ganas de trabajar de unos, que pierden el tiempo en debates estériles mientras la gente de la calle reclama soluciones a sus problemas e inquietudes. Podemos seguir así o podemos transmitir y hacer llegar nuestro mensaje a todos los ciudadanos, desde La Jonquera a Alcanar y desde Lleida a Barcelona y levantar juntos, la nueva y próspera Cataluña.

Tengo a mi lado a gente maravillosa, gente como Maite, como Juan y como Carles, ellos sumados a todos vosotros, a los miles de militantes, simpatizantes y votantes del Partido Popular en Cataluña y a todos los que vendrán, que creedme serán muchos, vamos a devolver el orgullo, la ilusión, el prestigio y el rumbo a esta gran tierra.

Y ahora por favor y desde nuestro profundo amor gritad conmigo:

Visca Catalunya! ¡Viva España! Visca el Partit Popular i Visca la Llibertat!

Moltes gràcies amics, us estimo!
Eduard Sala
Eduard Sala
Partit Popular
Partit Popular

Nombre de missatges : 210
Fecha de inscripción : 31/05/2009

Tornar a dalt Ir abajo

13è Congrés del Partit Popular de Catalunya Empty Re: 13è Congrés del Partit Popular de Catalunya

Missatge por Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum